středa 11. října 2017

Betsson Group

Tänään, 2. toukokuuta spordiennustus- ja peliportaali Triobet käyttöön samaan kansainvälisesti tunnettuja Betsafe'i tavaramerkki, jonka mukaan toimii koko Betsson Group, lupa harjoittaa Baltiassa. Virossa ja Latviassa TrioBet on tässä tapauksessa Liettua TonyBet.

Vaihtoehtoisesti Betsafe on ainoa kansainvälinen online-rahapelisivusto, joka on lisensoitu kaikissa Baltian maissa. Betsafe'i Baltic markkinointijohtaja Kaido Ulejev mukaan luo yhteisen kansainvälisen brändin käyttöönotto luo merkittäviä uusia synergioita sekä konsernitasolla sekä Baltiassa, ja voimme tarjota asiakkaille entistä parempi vaihtoehto.

"Jatkamme tunnettu kuvanlaadun, mutta lisäksi tarjota asiakkailleen tuotemerkin Betsafe'i käyttöön uusia mahdollisuuksia eri tuotesegmenteissä," selitti Ulejev ja lupasi, että uusi tuotenimi jatkuu, jolla on merkittävä tukija urheilu Virossa. "Lisäksi voimme ylpeitä kutsua Viron huippupelaajat Englannin Top Club Manchester City pääsponsori, jonka kanssa Betsafe on tehnyt yhteistyötä jo vuosia", lisäsi Ulejev.

Betsafella on yli 11 vuoden historia ja maineikkain pelaaja Pohjoismaissa, Iso-Britanniassa ja useissa Itä- ja Keski-Euroopan maissa. Brändi otettiin ensimmäisen kerran markkinoille Norjassa vuonna 2006, ja se on osa Betsson AB: n konsernia, joka on listattu Tukholman pörssissä vuodesta 2011 lähtien. Heidän asiakkailleen tarjotaan urheiluvedonlyöntiä, online-pokeria, web-pohjaista kätevyyttä ja voittopelejä sekä online-kasinoita.

Voit rekisteröityä sivustolla betsafe live saadaksesi bonuksen ensimmäiseen urheiluvedonlyöntiin

Žádné komentáře:

Okomentovat