středa 11. března 2015

Kaikki ruotsalaiset on - mutta Norja määräävää

Kaikki kuusi ruotsalaiset alussa Drammen sprintti eteni karsinnat.
Silti paras ruotsalainen, Charlotte Kalla, koko kuuden norjalaiset.
Myös miesten puolella oli yhteensä Norja määräävää asemaa - ja suuri ruotsalainen vika.

Kun Norja kotiin niin siellä oli ehkä vieläkin Norja hiihtäjiä alussa kuin tavallisesti, kun karsinnassa Drammen klassikko sprint alkoi.

Ja se oli havaittavissa karsinnat luetteloihin. Vuonna naiset olivat yhdeksän 30 finalistia norjalaiset ja kuusi seitsemästä nopein tuli kotiin kansakunta. Nopein kaikista oli Ingvild Flugstad Østberg.
Mutta Ruotsin naiset onnistuivat myös hyvin. Kaikki kuusi ruotsalaiset etenivät Charlotte Kalla paras kymmenentenä. MM-hopeamitalisti Stina Nilsson viimeisteli 20. ja siten sen oikean lähteen puolivälierissä. Muut ruotsalaiset puolivälierissä on Linn Sömskar, Hanna Falk, Ida Ingemarsdotter ja Jennie Öberg.
Ruotsin miehet fiasko


Niistä, jotka jäi puolivälierissä naisten puolella oli Vasaloppet voittaja Justyna Kowalczyk, joka jäi etenemistä vaivaiset 24 sadasosaa.
On miesten puolella, se oli Norja määräävää asemaa. Ola Vigen Hattestad voitti karsinnassa ja joukossa yhdeksän, seitsemän oli norjalaisia. Petter Northug jatkoi, mutta mikään hänen nuorempi veljensä, Thomas ja jopa onnistuneet siinä.
Ruotsin osa oli karsinnat jättiläinen vika. Vain Johan Edin meni kahdeksan, kun taas Teodor Peterson (39th), Erik Silfverstrand (41.), Calle Halfvarsson (52.), Carl Nopea Lund (55) ja Jesper Modin (56) kaikki jäi etenemistä. Lisää: http://urheilu-viikko.com/

Žádné komentáře:

Okomentovat