pátek 24. dubna 2015

Wenger: Fabregas ansaitsee kunnioitusta

Arsene Wenger ja Jose Mourinho sopivat.
Rivi lokakuussa tuntuu kuitenkin unohtuneen - ja molemmat sitä mieltä, että Cesc Fabregas ansaitsee kunnioitusta.
- Miksi ei hän voi pelata Emirates Chelsea paita? Ei hätää, sanoo Mourinho.



Se oli tänä kesänä, että Cesc Fabregas päätti lähteä Barcelonaan Chelsea. Se ei ollut Arsenal, koska monet "Gunners" kannattajia oli toivonut.
Sunnuntaina Fabregas Emirates kuin Chelsea pelaaja.
Se oli Arsene Wenger suosikki pelaajia ohi ja ranskalainen ei halua Fabregas booed vastaan ​​Arsenal.
- Haluan jokaisen pelaajan kunnioitetaan. Ja Cesc Fabregas, kun hän tulee Emirates, joita on noudatettava, kun hän ansaitsee, sanoo Wenger kertoi Daily Mirror.
"Älä huoli"
Jose Mourinho toivoo, että Fabregas saa hyvän vastaanoton, mukaan Sun. Mutta Portugalin uskovat, että Fabregas ei vaikuta haitallisesti joidenkin Boos.
- En ole huolissani siitä. Frank Lampard pelataan Stamford Bridge ilman ongelmia ja sai hyvän vastaanoton. En näe mitään syytä, miksi Fabregas voinut saada sama Emirates, sanoo Mourinho Guardian.
- Mutta, jos se pitäisi tapahtua, hän on pelaaja, joka pystyy käsittelemään tilannetta. Hän pelasi vastaan ​​Barcelonassa Arsenal paita. Miksei hän voi pelata Emirates Chelsea paita? Ei ongelmaa.
Kiusanteko myöhemmin
Kun Chelsea ja Arsenal kokoontui lokakuussa kiusanteko Wenger ja Mourinho, valmentajat törmäsi toisiinsa. Mutta se tulee olemaan unohdettu.
- Hän ei ole kilpailija. Joten en tiedä. Hän on johtaja iso seura samassa kaupungissa, jossa asun ja työskentelen. Se on hyvä joukkue taistelevat samasta otsikot että me, joten se tulee osaksi kilpailu, sanoo Mourinho.

Lisaa: nordicbet

Žádné komentáře:

Okomentovat