sobota 21. března 2015

Heracles Almelo - SC Heerenveen

Heracles viime viikkoina kärsimyksen esiin putoaminen alueella voitettuaan Haagin, ja tämä suuntaus varmasti aikoo jatkaa. Maassa tulee Heerenveen, joka on vastoin nopeasti kohauttaa raskaiden kotiin tappion Ajax. Koko Almela mutta hänkin epäonnistuu.

Vain yksi viimeisistä viidestä unibet tapauksesta Frisky joukkue Heracles onnistui pisteet. Voisiko aikaa kellotus hänen maa optimaalinen cool, että tämä musta koheni, se varmasti ei voi sanoa. Vaihtoehtoisesti pilvistä, kuten epiteetti koska saatamme sanoa sen muoto. Matt esityksiä vuorottelevat ne parempia tuloksia ovat vauhdissa.

Viime sunnuntaina, kun Heerenveen valitsi tämän unibet hetken heikompi. Yhteensä Amsterdamin selvästi sortunut 1: 4. Lisäksi vieraat voivat edelleen luottaa sairas Leri Duarte ja Simon siellä, vykartovaný on Pele van Anholtin ja nyt ei ehkä ole käytettävissä tai Joey van den Berg.

Wards Dwight Lodewegese taistelevat tärkein asia pitää ensin seitsemännellä luokalla, ja voisi vain taistella Europa League jälkeisen kauden pudotuspeleissä. Tällä hetkellä ne ovat jatkoa, kahdeksas Twente on viiden pisteen johdon, mutta se ei missään nimessä unibet pitäisi olla tyytyväisiä. Lisäksi on neljäntenä ei myöskään ole paljon pois. Unibet - ta ilmaisveto

Lodeweges tietoinen siitä, että tulokset Heracles on kasvussa, ja jopa ei halua aliarvioida vastustajat, olla hetki ja viidestoista. "Heracles pyrkii lähinnä hajottaa peli keskikentällä. Mutta esimerkiksi Haagin pelataan eri. Olen varma, että on syytä muuttaa raportin. Mutta loppuun laudat, se oppii huomenna", hän sanoi.

Etusivu valmentaja John Stegeman tietää missä unibet suurin vaara. "Mark Uth on erinomainen hyökkääjä. Tunnen hänet hyvin", hän varoitti lehdistötilaisuudessa. "Viime viikkoina saimme tasolle mitä kuvittelen. Olen vakuuttunut, että vastaan ​​Heerenveen voi saada hyvän tuloksen."

Žádné komentáře:

Okomentovat