sobota 21. března 2015

AZ Alkmaar - Cambuur Leeuwarden

Jalkapalloilijat Alkmaar kahden viime otteluissa helposti jumissa tällä hetkellä neljäs neljäkymmentäseitsemän pistettä, kolmas Feyenoord menettää neljä pistettä. Viime sortunut kilpailukykyinen Arnhem 1: 3 sen maaperällä ja Euroopan kupit joten siellä on taisteltava kovasti. Yrität vahvistaa asemaa suosikki taistella Cambuurem, joka on osa vahvaa kevään lähinnä kotona ja viisi ulkona kaksintaistelut Tämä hiljainen jopa piste.

AZ on menettänyt kahdesti peräkkäin, se varmasti ollut odottanut valtava romahdus 2: 6 Utrechtissa. Cambuur voitti edellisen kolmen kotiottelut ja viime pelissä vain Utrecht 3: 1, mutta parempi sijoitus on voittaa siellä. Tällä hetkellä yhdeksäs kolmeenkymmeneenkuuteen pistettä ja silti taivas pätevyys Europa League. Etusivu valmentaja John van den Brom on täydellinen valikoima, mutta asiakkaat kärsivät edelleen erittäin suuri sairas lahti.


Cambuur tällä hetkellä ole vain seitsemän pelaajaa jatkoon. Koska loukkaantui nivelsiteet nilkan on pitkään sairas lahti Bytyqi, Mac Intosche hyökkääjä Bart kärsii nilkan vammoja. Due tyrä oli kentällä jonkin aikaa näkyviin järjestelmän kipeä takaisin vielä nedoléčil Hemmen ja loukkaantuneita pohjelihaksen uudelleen Slijngard. Lauantain kaksintaistelu tullaan puuttuu lievä utřesu myös Droste.

"Cabmuur ilman tukia voidaan suorittaa niin monta mukava peli ja varmasti on potentiaalia, tässä vaiheessa ei merkittävästi jäljessä. Tiedämme sarjan vastustajia ulkomaisten stadioneilla, mutta jokainen johto joskus loppuu, emmekä voi luottaa kolme pistettä emme kuulu sylissä ilmaiseksi . Verrattuna kahden viime otteluissa on parantaa merkittävästi puolustuskannalle, yhdeksän maalia on todellakin liikaa ", sanoi valmentaja osmačtyřicetiletý AZ.

Syksyllä välinen kamppailu Alkmaarin vallinnut tulos 2: 0 ja hieman yliotteen pitäisi olla hyvin nyt, mutta tunnelma ei ole aivan optimaalinen. "On hyvin vaikea saada jatkuvasti esityksiään koko vuoden kuin PSV. Olemme edelleen kärjessä pöytä ja kilpailun päättymisestä niin monta polkupyörää ei ole valinnanvaraa, joten haluamme antaa parhaansa. Meidän suuri vastustaja voi käyttää standardin tilanteissa ja erityisesti heille meillä valmistella ", hän sanoi jälkeenpäin van den Brom.

Žádné komentáře:

Okomentovat