sobota 21. března 2015

Willem II - FC Dordrecht

Jalkapalloilijat Dordrecht yrittää loput seitsemän kierrosta vielä poimia viimeinen hänen voimansa, ja varmasti halua taistella ainakin osallistua edistämiseen kierroksella. Mutta toistaiseksi vain taisteli viisitoista pistettä ja heillä ei ole liikaa aikaa poistaa kahdeksan pisteen alijäämät toiseksi viimeinen seitsemästoista Go Ahead. Voit vierailee maa toisen alokas Tilburg, mikä puolestaan ​​osoittaa, erittäin hyvä suorituskyky ja on kymmenentenä kolmekymmentäviisi pistettä.

Kotijoukkueen rikkoi merkkijono neljä ottelua ilman voittoa viime laskeutua kilpailukykyinen Excelsior, joka onnistui voittamaan jälkeen suuri taistelu 3: toinen Ennen ryöstettiin Twenten vahva jälkeen tasapeliin 2: 2 ja myös onnistui yllättämään suosikki Ajax, joka on sidottu 1: 1. Dordrecht viimeisestä kahdeksasta esiintymisiä teki vain viisi pistettä, voi vain voittaa Go Ahead of tulos 2: 1. Viime kerralla oli hyvin lähellä ainakin piste vastaan ​​Feyenoord Rotterdam.

Hänen pelaa jopa yhdeksänkymmentä minuuttia tasapeliin 1: 1, arvokas piste vihdoin tuli toisesta minuuttia. Ensimmäisessä ottelussa hän Tilburg keskinäinen voittaa 4: 0 ja iso suosikki on ehdottomasti hyvin nyt. Lemmikit valinta näyttää viime kaksintaistelut joukkueen suorituskykyä ja peli loppuisi vain suorituskykyä Ruotsin hyökkääjä Samuel Armenteros, joka tänä vuonna teki yhdeksän kertaa.

Dordrecht on tämän vuoden suuria ongelmia hyökkäykseen ja kaksikymmentäseitsemän otteluissa, teki vain seitsemäntoista maalia, mikä pelastus missään tapauksessa ei. Lauantain kaksintaistelu jää loukkaantunut Oja, joka Laboralin loukkaantuneista nilkka. Rangaistus punaisen kortin voi edelleen palvelee hänen Peersman.

Kotijoukkue joutuu tulemaan toimeen ilman Corneliese on ongelmia taka reisilihaksen. Jos Dordrecht pysty laskeutumaan Tilburg pisteitä, joten minulla on teoreettinen mahdollisuus ainakin putoaminen.