sobota 28. března 2015

Cambuur Leeuwarden - SBV Vitesse

Footballers Cambuur odotti mukaan paperin vain torjua pelastus, mutta nyt he tekevät hyvin lujasti ja kannattavasti kaksikymmentäseitsemän pistettä sijaitsevat yhdeksäs pöydän. Kun upea tuloa uusi kausi työhönsä alkoi heikentyä keväällä voittanut vain yksi tasapeli ja kolme kertaa menetetty. Arnhem tekee hyvin samalla, kun kolme tappioita talven jälkeen tauon tuli voittaa, mutta hän todella oli sen arvoista.

Cambuur hänen ensimmäinen ottelu uuden vuoden sidottu Den Haag 2: 2, mutta sitten bet365 menetti kolme kertaa. Ensinnäkin kotioloissa sortunut Head PSV jälkeen tulos 1: 2, sitten puolivälierissä Kansallisesta Cupista ei tarpeeksi ylitöitä Zwolle suhteessa 2: 3 ja viimeinen kärsi tappion 1: 2 Twente. Arnhem kokenut aivan järkyttävän merkintä 2015, ja sen jälkeen kolme peliä oli pisteet 1: 9th


Ensinnäkin, hän menetti myös lähimpänä PSV erotus 0: 1, sitten kärsi kaksi suurta debacles peräkkäin. Liiga hävisi Heerenveen selvästi 1: 4 ja ei voinut edes kilpailla puolivälierissä Kansallisesta Cupista Groningen, joka hävisi 0: 4th Kuitenkin muuttunut mies tuli ottelu bet365 mestarillinen Ajax jälkeen upea suorituskyky hän pelasi 1: 0 taulukossa ja on kymmenes asemassa kaksikymmentäviisi pistettä.

Kotijoukkue joutuu tulemaan toimeen ilman kahta pelaajaa avauskokoonpanoon. Due loukkaantunut selkä on poissa pelistä Hemmen, lihasongelmat nurmikolla anna Narsingha. Arnhem on täydellinen valinta. "Saavutimme fantastinen tulos vastaan ​​Ajax ja uskon vakaasti, että hyvä suorituskyky vastaan ​​Cambuur emuloida. Haluamme pelata kärkisijalla, mutta valitettavasti bet365 vallan epätasapainon estää olla edellä taulukossa", sanoi valmentaja Peter Bosz Vitesse.

Tämän vuoden syksyllä keskinäinen ottelu kaksi kilpailijat keskiviikko päättyi tasapeliin 2: 2, nyt on loppujen hieman varmempi Arnhem. "Tällä kaudella meillä on useita vakuuttunut siitä, että jokainen ottelu on erilainen, ja aloittaa tyhjästä. Voittaa Ajax ei välttämättä tarkoita, että saamme kolme pistettä tällä kertaa samoin. Meidän vastustaja ei ole optimaalinen muodossa, mutta bet365 kotona pelaa hyvin ja odotan tasapainoinen kaksintaistelu ", hän lisäsi Bosz.

Žádné komentáře:

Okomentovat