středa 25. března 2015

Johnson Abbott: "Vitun epäreilu"

GÖTEBORG / TUKHOLMA. Chris Abbott saa sensaatiomainen pelata ratkaiseva vuosineljänneksen lopullinen vastaan ​​Frölunda.


Loukkaantunut Andrew Johnson, joka ratkaistiin Abbott, sai ilmoituksen yli tuntia ennen kick off.
- Se on huono - ja vain tuntuu pirun epäreilua, sanoo Johnson.
Chris Abbott voi huolimatta keskeyttäminen kolme ottelua sensaatiomainen pelata seitsemäs ja ratkaiseva puolivälierissä vastaan ​​Frölunda.
Tämä jälkeen Luulaja vetosi National Sports komitea - ja
Frölunda sai ilmoituksen yli tuntia ennen kick off.
- Olemme yllättyneitä. On ruotsalainen jääkiekko, jotka voivat olla miltä meistä tuntuu. Vahingoittaa soitin, olemme joukko sääntöjä. Juuri nyt emme tiedä mitä se tarkoittaa, sanoo hallituksen puheenjohtaja Mats Grauers. laitat pisteet: Betsson - Tarkista
"Eikö hän ansaitse"
Abbott suljettiin jälkeen ryhdytä Andrew Johnson, joka on jäänyt koko puolivälierissä sarja vastaan ​​Luleå sitten takila.
- Löysin sen juuri nyt. Se on outoa, hän saa pelata. Hän on saanut rangaistuksen. Minusta se on huono. En usko, että hän ansaitsee pelata puolivälierissä, hän sanoo.
Miten se on sinulle seistä sivussa kanssa revitty polvi ja nähdä hänen pelaavan?
- Aion potkia häntä nyt. Ei, se oli vitsi (nauraa). Mutta akka mielestäni se on huono. Hän on lähes tuhonnut puolivälieriin minulle nyt. Hän saavat pelata nyt vain tuntuu pirun epäreilua.
Johnson ei odota pelata enemmän aikana pudotuspeleihin tällä hetkellä.
- Se on vähän ylös ja alas. Minulla ei ole suuria toiveita pelata enemmän, hän sanoo. Laitat pisteet: Nordicbet - Tarkista

Žádné komentáře:

Okomentovat