sobota 28. března 2015

ADO Den Haag - FC Twente

Footballers Den Haag vielä itsepintaisesti pelasta nyt yrittää yllättää suosikki. Viidestoista koko pöydän toistaiseksi voittanut vain seitsemäntoista pistettä ja nyt tervetulleita kotiympäristössä suosi Twente. Se aiemmin saanut kolmenkymmenenneljän pistettä ja on kuudennella sijalla, mutta toisaalta, on vain neljä pistettä jäljessä kolmas Feyenoord. Twente on kevät osa koko kiinteässä muodossa, on voittanut kolme peräkkäin ja on selkeä ehdokas kolmen pisteen voitto.

Den Haag talven jälkeen tauon kolme ottelua, joissa hän teki vain yhden pisteen oikein alussa kanssa Cambuur tuloksen jälkeen 2: toinen Tämän jälkeen pelataan bet365 oma loyalty tasapainoinen peli kilpailija mennä eteenpäin ja hävisi lähin suhde 0: ensimmäinen Vahva tuloskehitys oli vahvaa myös kentällä Feyenoord ja lopulta hävisi hänelle 1: toinen Syksyllä keskinäisen ottelun voitti Enschede erittäin arvokas piste tuloksen jälkeen 2: toinen

Vaikka Twente ole onnistuneet alkuperäistä kaksintaistelu uuden vuoden ja hävisi Feyenoord suhteella 1: 3, mutta myöhemmin voitti kotona säästää Heracles 2: 0 puolivälierissä Kansallisesta Cupista selvästi kulunut ennen Alkmaar tuloksen jälkeen 3: 0 ja viimeinen koti Cambuur Se voisi tehdä hyvin suhde 2: ensimmäinen "Olemme oikealla tiellä, me bet365 Virallinen Bonus parannamme jokaisen pelin ja voi tehdä paljon paremmin kuin laskevan hallita terminaalin ottelu", sanoi valmentaja vierailulla koko Alfred Schreuderin.

Molemmat valmentajat on saatavilla valmiiksi valintaan. Schreuderin taas useimmat haluavat luottaa hyökkääjä Luca Castaignos, joka, vaikka talven jälkeen taukoa, teki vain kerran, mutta kaiken kaikkiaan se omistaa yksitoista tavoitteita ja tänä vuonna on myös nähnyt monia gólových tallenteita. Äskettäin myös replay laukaus nuorta keskikenttäpelaaja Hakim Ziyech. "On selvää, heidän työnsä on arvokasta, toisaalta olen hyvin iloinen siitä, että luettelossa ampujat voivat kirjoittaa muita pelaajia", hän lisäsi hymyillen Schreuderin.

Hän uskoo, että hänen maksut jopa hyvä tulos viime aikoina myös Haagissa. "Meidän vastustaja pystyy pelaamaan tasapainoinen peli on suuri suosikki ja puuttuu vain vähän parempia tuloksia. Se voi uhata päässä erikoistilanteita ja suuri voi käyttää nopeasti tauko", hän bet 365 sanoi lopuksi dvaačtyřicetiletý Twente valmentaja.

Virkaveljensä Henk Fraser kehottaa jälleen hänen pelaajien pelata kärsivällisesti ja odotin hänen mahdollisuus. "Taas suosikkeja ja emme voi odottaa, että muodostimme peli. Meidän täytyy kytkeä mitään aukkoja puolustuskannalle ja olisimme yrittää zahrozit taukoja. Aikaisemmissa ottelut meille tämä taktiikka osittain perustuu pääasiassa Mike van Duinen juuttumisen. Toivon vilpittömästi, että ensimmäistä kertaa uuden vuoden voi myös valvoa Michiel Kramer. "

Žádné komentáře:

Okomentovat