sobota 28. března 2015

PEC Zwolle - FC Dordrecht

Footballers Zwolle tänä vuonna tivoli aivan loistava esityksiä ja ehkä jopa yllättää itseämme. Tällä hetkellä on neljäs pöydällä voitto kolmekymmentäkuusi pistettä ja merkittävästi jo toisena peräkkäisenä vaikkapa noin Euroopan cupissa. Nyt kotona toivottaa viimeinen koko taulukko Dordrecht ja ovat selkeitä suosikkeja kolmen pisteen voitto. Tästä hänen squad vahvistuksia toi hyvin kaikuva, ja että on Tšekin hyökkääjä Tomas Necid.

Hän työskenteli Zwolle jersey syksyllä ja varmasti näytti laatu kun hän oli kuusitoista pelejä pelataan kiinteä netted kahdeksan maalia. Sitten kuitenkin poistettiin hosting pääklubille CSKA Moskva. Necid, mutta päätti irtisanoa sopimuksen, joka päättyy oli vasta tämän vuoden kesäkuussa. Sitten vain puhui PEC kuuden kuukauden yhteistyötä ja jos kiinnostusta muiden seurojen voi mennä ilmaiseksi jälkeen tämän vuoden loppuun mennessä.

"Tämä siirto sopii kuin kipeä peukalo, olen henkilökohtaisesti saapumista Tomas erittäin onnellinen. Vuoden ensimmäisen puoliskon kauden teki selväksi, että hän on bet365 Virallinen Bonus kiistaton laatu ja oli suuri meidän seuran injektiota. Viime aikoina ei ole pelannut paljon, ja on siksi viisikymmentäkahdeksan yli kolme viikon viiveellä. Uskon vakaasti, että jälleen kerran, me autamme taistelussa kärkisijaa ", hän sanoi innokkaasti tekninen johtaja Gerard Nijkamp PEC.

Zwolle keväällä osa kausi neljä peliä kolmesti ja voittanut vain kerran sidottu. Ensiasunnon outclassed Breda tuloksen jälkeen 4: 1, sitten sidottu kotiympäristössä kilpailukykyiseen Alkmaar. Vuonna puolivälierissä Kansallisesta Cupista voitti jatkoajalla maaperään ja Cambuur viimeisen kerran hän voitti kaikki kolme pistettä Utrecht tuloksen jälkeen 2: 0th Dordrecht et mutta ei täysin väärässä.

Ensimmäinen, vaikka hän menetti Stadionin AZ 0: 2, mutta sitten äänitti ensimmäisen kotiin voiton Excelsior tuloksen jälkeen 1: 0 ja viimeinen uhrál solmio goalless tulos vastaan ​​Heerenveen. Syksyllä Keskinäinen ottelut vastustanut vahva Zwolle erittäin rohkeasti ja lopulta sortunut kotiinsa suhde 1: 2

Dordrecht on tehtävä ilman loukkaantunutta van Haaren, jossa taiteilijat aikaan ihmeitä loukkaantuneista nilkan lihasten ongelmia vasikka nurmikolla tai anna Sloryho kanssa Kortem. Kotimaan valinta ei käytä palveluja de puomi Karagounis jotka ovat jo kauan sitten pelin takia loukkaantunut nivelsiteet polven lisäksi Saymak edelleen ongelmia polvilleen.

Žádné komentáře:

Okomentovat