pátek 3. dubna 2015

Ahdistus: "join melkein joka päivä ..."

Kymmenen vuotta sitten, hän pakeni juominen.
Nykyään hän kuuluu Ruotsin näkyvin ravi oppisopimuskoulutuksessa.
Tino Arling on kääntynyt hänen elämänsä, ja että hän kiittää hevosta.
- Oliko se ei ollut raviradalla En tiedä miten se oli pysähtynyt, sanoo Solvalla Apprentice.
Valmistelut illan rodut ovat täydessä vauhdissa, kun astumme Solvallas vakaa rinne. Tino Arling on vain ajaa työharjoittelupaikan sisällä radan ja pukeutunut sulhanen pukea, hän tapaa ulkopuolelle suuri valmentaja Roger Walmanns talli.


- Hei jätkät! hän sanoo iloisesti.
On kuin hän ravi Diili, avoin, seurallinen ja lähtevän.
- En yleensä äiti, vaikka olen kohtaavat tuntematon mies, joten jotkut saattavat ajatella olen outo, Tino nauraa.
On hyväksytty
Tino Arling on tunnettu kasvot suuri osa matkustajia ja vakaa rinteillä, hän liikkuu kodikas. Solvallassa tiedä useimmat tunsivat hänet.
- Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä olen ottanut sisällä raviradalla hyvällä tavalla ja tulla hyväksytyksi. Tunnen rakastama maailman ja nautin siitä.
Ei ole epäilystäkään siitä, että 28-vuotias viihtyvät roolissaan ensimmäisenä harjoittelijana joukkueet Walmann että hän on tyytyväinen hänen paikkansa elämässä. Mutta se ei ole aina ollut. Kymmenen vuotta sitten, näki elämää eri tavalla. Sitten hän oli lähellä liukastumisen väärin, todella väärin.
"Zigge Bastard" ja "renkaan kappaleita Maker" - Vedonlyonti
Tino Arling syntyi Etelä-Suomessa, ja kun hän oli kuusi vuotta vanha, hän tuli Ruotsiin. Kuka rommi, hän sai varhain oppimista mitä syrjäytyminen tarkoittaa.
- Ensimmäistä kertaa tunsin eri oli, kun muutimme Helenelund Tukholman ulkopuolella Nyköpingiin. Haluaisin aloittaa kakkonen ja vanhempani saattoi minut kouluun. Muita lapsia ei ollut koskaan nähnyt romaninaisen perinteisillä vaatteet niin ne ihmetteli, mitä olimme muutama, ja kukaan ei halunnut leikkiä kanssani.
Mitä muita ennakkoluuloja olet kohdannut vuosien varrella?
- On tavallista ennakkoluuloja - "Zigge paskiainen", "renkaan jäljet ​​Maker". Monet uskovat, että kaikki romanit, ja varsinkin Suomen romanit, ovat autoliikkeet, tyyppi. Mutta ainoa liike teen, teen Ica kun ostaa savukkeita ja Red Bull, sanoo Tino hymyillen.
Tino oli lopulta hyväksynyt hänen luokkatoverinsa, mutta koulu ei ole koskaan ollut hänen asia ja yhdeksännen luokan hän loikkasi.
Tällä hevoset hän tuntui kotona. Isä Mertsi Bollström olleensa läsnä lapsuudesta ja ikä 17, aloitti Tino työ Eskilstunassa valmentaja Thomas L Larsson.
Anette tuli kuvaan ja pian myöhemmin odotettu nuoripari lapsia.
- Se oli tyrmäys. Olin vasta 18-vuotias eikä voinut käsitellä tilannetta.
"SOP lähes päivittäin"
Tinos vanhemmat oli muuttanut takaisin Suomessa ja odottava isä muutti kun hänen raskaana kumppanin. Mutta Suomessa seurataan Tino Ärlings hengiltä - Nordicbet
- Sain ahdistusta ja syyllisyyttä, kun tajusin, että suhde oli väärin, mutta kun hän tuli raskaaksi, yritin pitää ulos.
Tilanne oli kestämätön ja Tino Arling pakeni hallitsematon juominen.
- Join melkein joka päivä. Heti kun heräsin aamulla, ajattelin, että tänään aion kännit. Ei ollut elämää, sanoo Tino ja jatkaa:
- Voisin istua autossa ja juoda, tai kellarissa. Kun olin juonut tarpeeksi, menin paikalliseen karaoke baarissa ja siellä olin usein niin täynnä, että ne piti kuljettaa minut kotiin. Se oli outo ajan elämässäni. Tuskin Muistan kun tyttäreni Carmen oli pieni, kahden vuoden määräaika on kuin iso reikä muistiin.
"Huomasin"
Käännekohta tuli, kun Tinos isä osti hevosen Stig H Johansson. Kolmevuotias nimeltään Real monimutkainen.
- Hevonen tuli pikku valonsäde pimeässä maailmassa.
Real monimutkainen debytoi nelivuotiaana ja voitti suoraan, vuonna Suomen ennätys. Muutaman alkaa seuraava askel oli kokeilla hevosen Ruotsissa.
- Minulla oli mukana pieni pussi, selpåse, kaali ja hevonen. Olimme menossa Solvalla ja Solvallan matka, olen edelleen katsot - seitsemän ja puoli vuotta myöhemmin.
Tino Arling koskaan palannut Suomessa. Hän muutti jälleen Thomas L Nilsson Eskilstunassa ja ajan hän oli pohjimmiltaan yksin Real monimutkainen.
- Lopetin juomisen äkillisesti kun tulin Ruotsiin. Se oli kuin löysin itseni noina kuukausina. Jotain loksahtivat paikoilleen.
Suhde Anette hiipunut, mutta tytär Carmen ja hänen äitinsä muutti pian myös Ruotsin.
- Carmen on ollut kymmenen kilometrin säteellä minusta elämässään. Joskus se voi kestää vähän aikaa välillä aika, että näen hänet, mutta vain tietää, että minulla on hänen läheinen tuntuu mahtava kauneus sydän, sanoo Tino, joka tänään asuu vaimonsa ja kolmen vuoden Mirikli tytär Melina.
Itku metsässä
Pian muuton jälkeen takaisin Ruotsiin syntyi työtarjouksen ylös. Eräänä perjantai meni Tino Arling ja näyte oli töissä suuri valmentaja Roger Walmann vuonna Stallarholmen. Maanantaina hän aloitti uuden työn.
- Muistan itkin, kun olin ulos ensimmäinen matka metsässä. Vuonna vevan olin aloittanut kirkossa hyvin ja kun tajusin olin jättänyt ollenkaan huonosti takanani, ja istui siellä ja ajoi todella mukava hevonen, tunsin suurta sisäistä kiitollisuutta että kuplina itkuun.
Mitä Roger Walmann sinulle?
- Todella paljon. Hän uskoi minuun, että sain mahdollisuudet ja tukena minut. Se merkitsee paljon.
Tänään Tino Arling ensin harjoittelijana talli Walmann. Hän on voittanut V75 lopullinen ja voitti arvostetun oppisopimuskurssilla Travronden Gold Watch. Viime vuonna hän sai Nordin stipendin ja oli ehdolla vuoden komeetta Ruotsin raviurheilu.
Tino Arling on lähtenyt tumma ja astui ulos valoon.

Žádné komentáře:

Okomentovat