středa 15. dubna 2015

U17 tähti valmiiksi suuri Englanti klubi

He olivat positiivisia huutomerkkejä floppi joukkue aikana Brasilian U17 MM-kisat 2013, jossa Ruotsi otti sensaatiomainen pronssia.
Lähes kaksi vuotta myöhemmin, nyt menossa lasten Mosquito ja Nathan hänen Atlético Paranaense.
Mosquito on valmis Vasco da Gama ja onnittelee nyt hänen ystävänsä Nathan siirryttiin Englanti Chelsea.


Brasilia oli suosikkeja ennen U17 MM Arabiemiirikunnat vuonna 2013. pelaajat puhuivat oli erityisen hyökkääjä Mosquito ja hyökkäävä keskikenttäpelaaja Nathan joskus suuresti vaikuttunut lohkovaiheessa.
"Tervetuloa Chelsea"
Duo onnistui keräämään neljä tai viisi maalia - vaikka joukkue hävisi seuraamuksista vastaan ​​Meksikossa jo puolivälierissä - ja tummennetut ammunta sarjan voittaja Valmir Berisha seitsemän maalia. Berisha oli Ruotsin suuri succéman kun sininen ja keltainen otti sensaatiomainen kolmanneksi turnauksessa.
Mutta kun Berisha juoksi välillä Halmstad Roma turnauksen jälkeen valitsi molemmat brasilialaiset pysyä yhteisessä Atlético Paranaense. Tähän asti. Lähdettyään seuran 20. helmikuuta kirjoitti hyttyset päälle Vasco da Gama ja nyt onnitella 19-vuotias hyökkääjä myös hänen ystävänsä Nathan hänen liikkua.
"Tervetuloa Chelsea", kirjoittaa hyttyset Nathan Instagram noin liiketoimintaa, joka ei ole vielä virallista.
Oikeudenkäyntikulut SEK 58 miljoonaa
Chelsea ei ole ottanut kantaa mahdollisesta ostamisesta Nathan mutta Britannian tiedotusvälineet ovat täysin sovittu Mosquito, joka on käynnissä.
Daily Mail, Express ja Telegraph kirjoittaa kaikki Brasilian laskeutui Lontoossa tiistaina lääkärintarkastukseen jälkeen Atlético Paranaense hyväksytty tarjous vastaa 58 miljoonaa. Daily Mail kuvataan siirtymistä Chelsea kuin isku kilpaileville Manchester City, joka seurasi 19-vuotiaan mielenkiinnolla muutenkin koska U17 MM.

Žádné komentáře:

Okomentovat