čtvrtek 9. dubna 2015

NAC Breda - FC Utrecht

Footballers Bredy cringe fortsatt på bunnen av den nederlandske Eredivisie og leter etter en vei ut av krisen. I tidligere tretten kampene vunnet bare ti poeng og inkludere dem barážové sekstende plass, sine nærmeste konkurrenter, han også gradvis svekkes. Nå ønsker de å avbryte en ugunstig balanse hjemme mot Utrecht, noe som viser hele sesongen vekslende forestillinger med sytten poeng og er for tiden ellevte.

Breda begynt helt feil, og etter to uavgjorte i tre runder til krittet opp hans bare to seire på rad mot Zwolle og Dordrecht. Men fra nå vunnet åtte kamper i bare to poeng. På å vinne ligaen venter på åtte runder, pluss de tre foregående kampene ikke scoret enda en gang, å ikke bet365 bonus og Vervekode klarte å score et eneste mål. Etter å ha tapt 0: 1 i Groningen falt for samme forhold mellom Alkmaar og siste gang var utilstrekkelig til Go Ahead (0: 2).

Utrecht skårer svært vekselvis og fremragende prestasjoner så langt hindret ham å spille for direkte inntreden i Europacupen. Etter en overraskende hjemmeseier 3: 1 over Arnhem bundet 2: 2 i Excelsior siste skadet hjem sammenstøt med rival Cambuur, som bukket under 1: tredje I fjorårets gjensidige matcher både av lørdagens motstandere gikk bedre Utrecht, som først spilte hjemmet til hans rival 4: 2 og på sin jord uhrál punkt etter at resultatet 2: andre

Hjemmetrener Eric Hellemons nå står overfor problemer med montering. I forrige uke ble skadet forsvarer Drost grunnet skulder kirurgi, og vil være ute av spill om en fjerdedel av året, fordi i tillegg til person tilnærmingen ble ekskludert fra troppen den beste målscorer av teamet Adnane Tighadouini og Mats Seuntjes. "Vi har noen problemer og ikke klarer oss, men vi er i stand på kort tid og fjerne forbedringer," sier trener kort tid NAC. read more: http://uni-no.com/

Gjestene kan bruke tjenestene til lang Verbeek hvilke artister jobbet sin magi med skadet ryggen, ikke klar Kali også på grunn av muskelproblemer og skadet kneet leddbånd på plenen eller la Zullo. "Kampen mot Cambuur vi har glemt, og nå ønsker vi å fortsette. Vår motstander er i dype problemer og har lenge blitt vunnet, jo mer motivasjon, men det vil ha, og vi er nødt til å takle sin kraft," sier besøker trener Rob Alflen.

Žádné komentáře:

Okomentovat