pátek 3. dubna 2015

Ralf Edström, "Se on vitun uskomatonta "

Göteborgissa. Näkemys saa valmis hänen ensimmäinen ottelu Premier League koskaan.
Premiere odottaa ENRICH Degerfors.
Kokous on hyvin erityinen Ralf Edström kanssa sydän Värmlannin seuran ja hänen poikansa Joakim Göteborgin joukkue.

- Se on vitun uskomatonta. Luulin, että he leikkiä kanssani, kun kuulin sen ensimmäisen kerran, sanoo Ralf.
Kohtaukset Ralf Edström telineistä kosketti kommentoi kun hänen Pääklubin Degerforsissa otti askeleen ylöspäin otsikoihin 90-luvun alussa Ruotsin radion historiaa.
Ruotsin hyökkäys legenda, syntynyt keinona debytoi Degerfors joukkue oli jo 15 vuotta vanha, ennen uransa jatkui SM Åtvidaberg ja pelien Euroopassa ja maajoukkueessa.
Kun uransa, hän on asettunut Frölunda, jossa hän nyt saa vieraakseen Degerfors. Käytä joukkue vierailee kun huonot Ralf poika Joakim joukkue tekee sen ensimmäinen ottelu Premier League.
"Oletettavasti se oli vitsi" - Nordicbet
- Se on vitun uskomatonta. Ensimmäinen ottelu "kukko" Premier League ja he saavat tavata rakas vanha Degerfors vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä missä asun, sanoo Ralf ja jatkaa:
- Luulin, että se oli vitsi, kun kuulin sen ensimmäisen kerran.
Kun hän oli iltapäivällä tapahtuu Ruddalen valkaisuainetta ei ole epäilystäkään siitä, missä sympatiat ovat jossain - Vedonlyonti - Nordicbet, Betsson
- Ei ole epäilystäkään siitä, että minulla on jatkuvasti mieltä. Mutta he menettävät oikeuden Degerforsin joten en ehkä ole aivan niin pettynyt kuin olen voinut olla toisin, sanoo Ralf.
"On selvää, hän pitää siitä Me"
Yhtä selkeästi tunteita peli legendaarinen ole ollut aina.
- Isä sanoi, ettei hän ei tiedä kuka hän on, mutta hän on ehkä vitsailin vähän. Hän toivoo, minä tehdä maalia, mutta älä itke noin Degerfors voittoa - tai jos he menettävät. Selvästi hän on minusta ja katsella, mutta sitten hän on aina hänen rakkautensa Degerforsissa, sanoo Joakim ja jatkaa:
- Tulee hieman erikoinen tavata Degerforsiin koska isäni. Mutta ollakseni rehellinen, olen oikeastaan ​​koskaan ollut siellä, joten minulla ei ole mitään yhteyttä, paitsi että isä on puhunut helvetin paljon niistä.
"Se on ollut hieman pahantuulinen"
Edström nuorempi tapahtuu pahoinpitelystä tulokas ja on huomattavasti innoissani varten "kukko" suurin peli koskaan.
- Tuntuu viime viikolla, joten on harjoituksen teho noussut paljon. Se on tullut hieman pahantuulinen, koska se pitäisi olla ensi-ilta viikossa. On hienoa ryhmä ymmärtää, että se on vakava nyt, hän sanoo.
- Puolustamaan on ollut erittäin hyvä koko preseason. Meillä pitää pelaajia meillä oli viime vuonna ja meidän puolustava on erittäin vahva. Koska loukkaavasti joten se on ollut hieman hutera - mutta silti teki melko usein. Mutta me tiedämme, että voimme tehdä paremmin hyökkäävä peli, mutta se - Toivon joka tapauksessa, hän jatkaa.
"Kaikkien mielestä meidän pitäisi mennä suoraan ulos"
Tavoite kauden, ei ole epäilystäkään.
- Kaikkien mielestä meidän pitäisi mennä suoraan ulos. Mutta joukkue tunnemme, että olemme erittäin vahva. Meillä on yhteenkuuluvuuden, että en ole kokenut missään joukkue liigassa, jatkamme mitä aloitimme viime vuonna niin olen ehdottomasti sitä mieltä, vain saada meidät sinne. Ei ole epäilystäkään siitä - tämä on mitä meidän pitäisi tehdä, sanoo Joakim.
Isä Ralf kuitenkin sitä mieltä, että joukkue on kova tehtävä edessään niistä kauden aikana.
- Tulee sodassa välttää putoaminen. Jos voit, se olisi erittäin onnellinen. Mielestäni oli tärkeää, että ne annetaan erivapaus pelata Ruddalen sillä se on erittäin vahva kotonaan, hän sanoo.

Žádné komentáře:

Okomentovat