čtvrtek 9. dubna 2015

SBV Vitesse - Go Ahead Eagles

Arnhem jalkapalloilijoiden pelataan kahden edellisen vuoden aikana Euroopan Cupit tänä vuonna ja ovat vielä alaosassa taulukon, eli kahdestoista paikka voitto kuusitoista pistettä. Heidän esityksiä tänä vuonna ovat vauhdissa, kun sen jälkeen erittäin huono sarja, loistava johto ja sitten taas iso lasku. Et ole tällä hetkellä paras, neljä kertaa peräkkäin ne ei voittaa ja nyt taistelee parantaa sen kilpailuasemaa Go Ahead.

Se oli ennen kauden pidetään mahdollisena putoaminen ja jälkeen kolmetoista kierrosta tekee keskimäärin. Hän on viisitoista pistettä ja on neljästoista kanta on näin ollen tiiviisti takana kilpailijan lauantaina. Arnhem neljän ensimmäisen pelejä sai vain yhden pisteen, sitten seuraavan viiden erän voitti kuuluisan kolmetoista pistettä ja nyt teitä seuraavien neljän ottelut hyvitetään huomioon vain kaksi pistettä.


Mutta on totta, että osuma raskaampi vastustajia, kun ensin koonnut goalless piirtää asemassa Feyenoord ja sitten sortunut lähinnä Alkmaar ero suhteessa 0: ensimmäinen Go Ahead päinvastoin kahden viime kaksintaistelut onnistui. Ensin hän voitti arvokkaan pisteen Heerenveen (2: 2), ja viimeksi kukisti kotonaan kilpailevat Breda 2: 0th Viime vuoden keskinäisen ottelunsa oli onnistunut Arnhem.

Ensimmäinen vastustaja purkaa vakuuttavasti voitti 3: 0 myöhemmässä kostoksi kotiin Go Ahead yhteinen piste (2: 2). "Jos haluamme taistella yläasennossa, joten meidän täytyy voittaa suurin suosikkeja, ja olemme valitettavasti epäonnistuneet. Nykyisellä sijoitus ei voida täyttää, saimme ylimääräistä. Vastaan ​​Go Ahead, haluamme esitellä väkevää voimaa ilman virheitä, meidän on parannettava lopulta", sanoi valmentaja Vitesse Peter Bosz.

Hän ei voi käyttää palveluja, koska loukkaantunut sormi Velthuizena. Asiakkailla on hieman suurempi sairaala. Nilkka vammoja ei salli pitkä pelata Lucas van Ooijnem, rikki kylkiluu parantaa Kolder ja polvi ongelmia huolestuttavaa Cummins. "Go Ahead on hyvä joukkue ja edellyttää hyvää turvallisuus puolustus, lisäksi on erittäin vaarallista erikoistilanteita. Mielestäni se on lähellä ottelun ja haluamme ehdottomasti hallita", hän lisäsi optimistisesti Bosz.

Žádné komentáře:

Okomentovat