středa 15. dubna 2015

"Et voi antaa Serbian tuomari peli"

Verinen Mario Mandžukić yhteenveto ensimmäisestä Mestarien liigan vuosineljänneksen lopullinen Atletico Madrid ja Real Madrid.
Se oli taistelu, kun swerves ja kiivasta keskustelua, kun 22 vuotta vanha rahasto pelastaja Atletico 0-0.
- Tuomari oli surkea. Et voi antaa serbien tuomarit ratkaista niin iso ottelu, sano raivoissaan Mario Suárez jos tuomari Milorad Mažić mukaan Cope.


 Mario Mandžukić.
  Mario Mandžukić.
Kuva: AFP
Tammikuu Oblak tuli Atlético Madridissa Benfica vuonna 2014, mutta on toiminut rahasto maalivahti takana Miguel Angel Moya. Mutta kun maustetaan 31-vuotias nyt piirretty lihas, 22-vuotias oli mahdollisuus.
Vain neljä liigaottelua
Neljän yhteensä liigan pelejä Atlético maalivahti heitettiin toimia puolivälierissä Mestarien liigan vastaan ​​archrival Real Madrid. 90 minuuttia myöhemmin vasemmalle Oblak suunnitelman sankari.
- Se tuntui hyvältä, koska koko joukkue. Olemme työskennelleet kovasti kova ottelu. Tietenkin haluat aina maaleja ja voittaa, mutta tärkeintä tänään oli ei myöntämään tavoite, sanoo Oblak AS.
Slovenen tallennettu Gareth Bale neutraali jälkeen vain neljä minuuttia sensaatiomainen paraati ja saivat sitten myös James Rodriguez ulkosivulla ja Cristiano Ronaldon ovela pitkä laukausta ensimmäisellä puoliskolla.
Viimeisessä vaiheessa ottelun muuttunut pois Real hyökkääjä Karim Benzema ja siirtynyt enemmän puolustuskannalle muodostumista. Koska ottelu meni maalivahti näytön puhtaana taistelua.
Taisteli verinen
Atlético hyökkääjä Mario Mandžukić oli tarkennettu, kun hän ensin taisteli verinen Sergio Ramos kyynärpää, sitten, että tehtyäni veti tuore hänen vastustajansa, sai iskun rintaan Dani Carvajal.
- Tuomari oli surkea. Et voi antaa serbien tuomarit ratkaista niin iso ottelu. Toivon, että he päättävät palata on parempi, sanoo Atletico keskikenttäpelaaja Mario Suárez mukaan Cope.
- Ei ole mitään tekosyytä. On kommenttia. Tuomari oli eri mieltä kylmä.
Real enemmän puolustava loppuvaiheessa Atlético otti sekä pelin ja mahdollisuudet, mutta lähempänä kuin Mandžukić ammuttiin vatsa Álvaro Arbeloa ei tullut kotijoukkue. Nyt sen sijaan kaikki on päätetty tuotto Realin kotikentällä Santiago Bernabeu.
- 0-0 on paras huonoja tuloksia. Ne ovat yksi maailman parhaita joukkueita puolustautua ja Oblak teki loistavaa työtä, sanoo Realin manageri Carlo Ancelotti.

Žádné komentáře:

Okomentovat