středa 11. října 2017

Poistetaan Federer of Tsong: Hänen pelinsa oli täysin vaarallinen


Federer oli ensimmäinen johdon, mutta keskittyen kotipelaajaan, hän otti välittömästi takaisin ja voitti avausjoukon 7: 5. Tsonga oli parempi seuraavalla kierroksella. Hän antoi paljon, hän pystyi antamaan hänelle bekend-ratsastajan ja lisäsi mukavan lentopallon. Koko peli voitti lopulta alle kaksi tuntia, voitti kaksi muuta joukkoa 6: 3, 6: 3.
"Olen uskonut aamusta lähtien. Tänään oli päiväni. Tunsin itseni voimaksi ja en sallinut hetken leikkiä. Pelaan parhaiten tennistä savi tässä ", Eurosport kertoi kaksikymmentä vuotta vanha syntyperäinen Le Mans, joka muutti hänen viides Grand Slam semifinaaliin.
"Vastustaja on tänään pelannut todella hienoa.Hän oli minulle parempaa kaikessa. Olen erittäin surullinen tästä tuloksesta ja pettynyt suorituskykyyn. Oma peli ei toiminut tänään, asiat eivät toimineet hyvin. Minun täytyy kumartautua vanhalle hyvälle Jo-Willylle. Kykeni lyö palloja nopeasti sen jälkeen rebound, peli oli täysin vaarallinen ", sanoi Federer.
Federer käytti suotuisa osan hämähäkki, joka oli varmaa, että se olisi jopa finaaliin välttää suurin suosikki Rafael Nadal Novak Djokovic. Pariisissa, puolusti viime vuoden viimeisellä ja vahvisti, että tällä kaudella ei ole paras. sen kohokohta tähän mennessä se pysyy välierässä Australian Open ja finaalissa Roomassa.
Sveitsin uskovat, että mielentilaan parantaa nurmettuneeksi osan kautta, joka alkaa Roland Garrosin jälkeen.Hän voitti voiton viime vuonna Wimbledonissa.
Tsonga kutsuu perjantain semifinaaleja fantastisessa muodossa David Ferrerin pelaamisesta. Espanjalainen ei vieläkään pelannut joukkoa turnauksessa. Puoletfinaalissa Tommy Robredin 6: 2, 6: 1, 6: 1 hylkäsi. Kaiken kaikkiaan vain yhdeksän peliä on mennyt viimeisten kahden pelin aikana.
"Minusta tuntuu hyvältä. Olen iloinen voidessani olla Pariisissa toisella kerralla semifinaalissa. En kuitenkaan usko, että olen suosikki.Joukkue on varmasti pääasiassa Rafa Nadal ", hän sanoi vaatimattomasti Ferrer.
Jo-Wilfried Tsonga (Fra-6) - Roger Federer (Švaj.-2) 7: 5, 6: 3, 6: 3, 111 minuuttia
David Ferrer ( sp.-4) - Tommy Robredo (sp.-32) 6: 2, 6: 1, 6: 1 85 minuutin ajan
Djokovic (Srb.aČH-1) - Tommy Haas (Nem.- 12) / WL: 4: 3
Rafael Nadal (sp.-3) - Stanislas Wawrinka (Švaj.-9) / tasapaino 9 0

Žádné komentáře:

Okomentovat